Romano Mirando

Biografie

Een echte raszanger

Romano Mirando is een zanger en entertainer pur sang. Hij draait al heel ruim 40 jaar mee in de entertainment industrie. Als artiest stijgt hij boven de massa uit en dat is niet zo vreemd met een achternaam als Mirando. Van zijn zeer muzikale familie ( koninklijk onderscheiden Tata Mirando zigeuner orkest) kreeg hij zijn talent en zijn passie. Roma weet als geen ander hoe hij een ijzersterk muzikaal optreden neerzet en bovendien weet hij hoe hij het publiek op de dansvloer krijgt. Maar dat is nog niet alles, zijn verschijning mag er ook zijn. Want naast zijn muziek is een goede uitstraling voor Romano net zo belangrijk.

Het repertoire van Romano is zeer breed. Hij zingt net zo gemakkelijk de prachtige nummers van legende Sinatra, als een lekkere swingend up tempo rock and roll nummer.

Getuigen zijn muzikale inzet, als lead zanger van de band The Rock Off Ages al ruim 20 jaar. De vele televisie optredens die volgden, maar voor het Nederlandse levenslied draait Romano Mirando , zijn handen ook niet om .

Buiten zijn buitengewoon krachtige stem, heeft Romano een bijzondere gave, hij speelt de viool regelmatig tijdens een optreden, om de bezoekers te verrassen met prachtige zigeunerklanken. Hij is en blijft toch een Mirando…….En naast een geweldige zanger en muzikant staat een krachtige vrouw La Sonrisa. Deze prachtige muzikale dame trekt ook net zo makkelijk haar prachtige gipsy kleding aan om naast hem op authentieke wijze de passievolle zigeunerdans neer te zetten. Dit maakt het optreden van Timeless Favorits uniek in zijn soort.

In 2014 bracht hij zijn Nederlandstalige single uit “KOM BIJ ME TERUG”.

Samen met La Sonrisa in de backing Vocals namen ze een gevoelige mooie clip op het water op, wat een enorm succes teweeg heeft gebracht! Het Tv programma Bloed, Zweet & Tranen volgde kort daar op en heeft hij het Nederlands publiek in vervoering gebracht. Daarmee heeft Romano bewezen wat een prachtige warme stem en voorkomen hij heeft.

Deze Mirando-telg , is dus niet zo maar iemand die even een liedje zingt maar met zijn charismatische zigeuner persoonlijkheid  iedereen weet te ontroeren en vervoeren.  Romano weet het publiek voor zich te winnen door zijn passie voor de muziek samen met zijn “LA SONRISA“!!!

Foto’s

Video’s