La Sonrisa

Biografie

Muziek in het bloed

La Sonrisa, geboren en getogen in Den Haag, muziek en dans is haar passie en leven.

En dat is helemaal niet gek, want haar ouders maakte in de jaren 60 tot en met eind jaren 70 furore met hun Rock and Roll coverband van de shadows “The Fying Rockets” en daarnaast ook met het mandoline orkest “Amati”. Het orkest waar La Sonrisa op zeer jonge leeftijd haar eerste optredens deed als danseres!! Het is dus La Sonrisa met de paplepel ingoten en kon het niet uitblijven dat ook zij haar plekje in de muziek en dans wereld zou veroveren!!

Haar levendige, emotionele, passievolle manier van dansen bleef niet onopgemerkt. Al vanaf haar 4e levensjaar stond zij al op de aller grootste podia. Haar muzikale hart ligt bij zang en dans en ze heeft haar sporen dubbel en dwars verdient.

Zij deed het conservatorium in het Spaanse Alicante, de passie voor de flamenco dans was enorm. Zij heeft hier ook al menig hart sneller doen slaan en nog steeds brengt ze mensen in vervoering met haar dans. Als je naar La Sonrisa kijkt tijdens haar dansen voel je de passie en gaan je heupen ongemerkt mee in de muziek.

De liefde voor muziek uit zich ook in haar warme zangstem, Rock and Roll tot Nederlands talig, Reggae tot liefdesballads niets is haar teveel, een echt podiumbeest. Een enorme diversiteit aan muziekstromen die La Sonrisa laat horen en zo weet ze het publiek te raken!! Zij is een zeer innemende humoristische prachtige persoonlijkheid en inmiddels ook een bekende Hagenees die ieders hart verwarmd. Haar charmante verschijning en haar gevoel voor show is bij velen al bekend, elk optreden wordt een feestje…

Romano Mirando en La Sonrisa hebben zich samen verbonden in hun vurige passie voor de muziek en elkaar. Dat zal een ieder ervaren zodra deze 2 mensen het podium bestormen. Een unieke combinatie van viool, dans en zang die U niet snel zal vergeten!!!!!

Video’s